Burnt Out Punks

Meet Burnt Out Punks

Burntoutpunks

Wille Christiani aka El Generale
El Generale säger aldrig nej till en utmaning! Speciellt inte när hans stekta hjärna säger till honom att utföra ännu ett dödsföraktande stunt, som att hålla andan i ett brinnande oljefat, eller helt enkelt bara spränga sig själv! Denna hyperaktiva idésprutas nyfikenhet tar honom dit ingen människa varit dum nog att gå förut.

Wille Christiani är en skicklig cirkusartist, riggare och pyrotekniker. Han är en av grundarna och en drivande kraft bakom Burnt Out Punks. Efter studier vid Lecoq School of Physical Theatre i Paris och Cirkuspiloterna har han turnerat världen runt och jobbar nu på världsherravälde för Burnt Out Punks. Wille är den händiga typen så när han inte är upptagen med att bygga en ny scenografi för showen eller uppfinna en ny effekt, seglar han gärna sin älskade träsegelbåt Miss Muna Ann.

Ronnie Nilsson aka The Animal
The Animal längtar efter sina regelbundna elchocksbehandlingar och att stå mitt i skärselden. Han älskar att att dominera arktiska klövdjur och behärskar konsten att virka. En galen paranoid best från Lapplands djupaste skogar.

Ronnie är en fullfjädrad cirkusartist med ett öga för komik. Han är en av de mest eftertraktade eldkonstnärerna i Europa, en utav originalmedlemmarna i, och dessutom koreograf åt, Burnt Out Punks. Han har turnerat och samarbetat med kända DJ:s, berömda konstnärer, uppträtt för presidenter, politiker och kungligheter över hela världen. Ronnie har haft ett framgångsrikt humorprogram på radion och är en ivrig utövare av extremsporter. Stor supporter av Wesc, Lekebusch Music och sina föräldrar.

Björn Olsson aka The Gimp
The Gimp är ett muterat hittebarn från Europas industriella ödemarker. Efter att ha räddats undan en säker död av Burnt Out Punks är han, trots sin nervösa natur, beredd att gå genom eld för att göra intryck på dem och publiken.

Björn är en mångfacetterad konstnär med färdigheter i discipliner som skådespeleri, dans och cirkus. Utbildad vid Martha Graham School of Contemporary Dance i NY, Balettakademien i Stockholm och på Cirkuspiloterna. Han har framträtt på Kungliga Dramatiska Teatern i Sverige där han även arbetat som koreograf. Björn var en gång stormästare i Jeopardy, läser på fem språk och odlar ekologiska grönsaker.

Mithras Ljungberg aka Pom Fritzl
I rosa lederhosen och Gretchen-flätor joddlar Pom Fritzl och jonglerar oförskräckt sina motorsågar. Uppvuxen i en källare till ett tyskt modevaruhus är han orädd i sitt klädval och utmanande i sin natur. Härstammande från de sköna konsternas gamla Europa är han också en oväntad operaälskare med en svaghet för grillad bratwurst.

Mithras Ljungberg skryter gärna om sin unika mix av livserfarenheter där han bla gjort en medialt uppmärksammad fängleserymning, genomfört den första Nordiska Ironman-tävlingen, producerat en långfilm och är ensam i världen om att jonglera med tre brinnande motorsågar. Värt att nämna är också att han numera är en kärleksfull far till två små barn, innehar titelbältet i Svensk Pro Wrestling (kvinno kategorin) och är Burnt Out Punks’ manager.

Svante Christell aka Leather Baron
Den här killen spelar inte en karaktär, han är en karaktär! Leather Baron har varit på vägarna sedan 1987, turnerat i över 30 länder, i otaliga städer och byar. Uppträtt samt varit aktiv inom produktion av klubbar, festivaler, karnevaler, små scener, stora scener, i slott, grottor och fabriker, på gator, vägar och flygfält. I gassande sol, i kraftigt regn, tjock dimma och snöstormar har han dragit fram.

Som Punks’ chefschaufför utnyttjar Svante rätten att framföra allting på hjul. Snurrande sina dödsföraktande Silver-Rays och skjutandes sin eldkastare ser han till att du aldrig kommer att glömma Burnt Out Punks!

Elin König Andersson aka Red Hot
Som Fågel Fenix ur askan steg hon fram, Red Hot hetare än elden! Tillsätt luft så har du en riktigt explosiv blandning! Precis som elden kan Red Hot värma – men också ha en förödande effekt… Hisnande höjder, övernaturlig vighet och ekvilibristiskt handstående är hennes livselexir.

Elin är en envis tjej som gillar adrenalinkickar och hellre går på händerna än på fötterna. En träningsfantast uti fingerspetsarna, som turnerat i Europa och USA, utbildat sig vid Sveriges bästa cirkusskolor och som sedan hon var 3 år gammal visste att det var cirkusprinsessa hon ville bli.