INFERNO – The Fire Spectacular tar plats på Paris i Las Vegas.

Nu är han äntligen tillbaka där allting började – med en explosiv show som sprakar i varje hörn. Den här gången ger han sig på att tämja naturens kanske mäktigaste element. Elden. Till sin hjälp har han allt från grymma eldartister. Tillsammans skapar de en magisk och bensinindränkt punkcirkus, som varvar favoritnummer med illusioner som aldrig tidigare har skådats av mänskligheten. Det är hett, hisnande och helt, helt magiskt. Möt magikern Joe Labero på showen Inferno, nu på Paris i Las Vegas.

Ny flammande show i Las Vegas

Så här skriver DN om showen:

Joe Labero har uppfyllt sin barndomsdröm. Han har fått ett helårskontrakt på en show i mångmiljonklassen på hotellet Paris i Las Vegas.

När Joe Labero som sextonåring såg den tyska illusionistduon Siegfried & Roy i Las Vegas bestämde han sig för att själv bli magiker. Nu har han fått ett ettårigt kontrakt i syndens stad, där allt en gång började.

Med start den 1 februari kommer eldshowen ”Inferno”, som 2014 hade premiär i Göteborg, att spela spela fem dagar i veckan på hotellet Paris Las Vegas. Labero vill inte avslöja detaljerna i kontraktet, men berättar att det rör sig om miljontals dollar.

– Att göra Vegas är mitt livs dröm. Jag har hållit på i trettiotre år och redan på nittiotalet kom ju inspirationen därifrån. Det är en mytomspunnen plats, så det här känns omtumlande och otroligt häftigt.

Läs hela inslaget här!

 

Tack alla 63 000 som gästat turnén

Vilken succé! Över 63 000 personer har besökt oss runt om i landet på turnén med A Magic World.

Nu har de allra sista föreställningarna spelats på Vasateatern i Stockholm och vi säger tack för den här gången Sverige.

Stort, stort magiskt tack till alla som kom och såg oss, vi ses snart igen!

Sista turnéveckan

Det börjar närma sig slutet för turnén av A Magic World och det återstår nu bara en helg på vägarna innan det blir ett par avslutningsveckor i Stockholm. Den här veckan kommer vi till Trollhättan, Karlshamn och Ystad. Missa inte chansen, boka biljetter nu innan det är för sent!