Tack alla 63 000 som gästat turnén

Vilken succé! Över 63 000 personer har besökt oss runt om i landet på turnén med A Magic World.

Nu har de allra sista föreställningarna spelats på Vasateatern i Stockholm och vi säger tack för den här gången Sverige.

Stort, stort magiskt tack till alla som kom och såg oss, vi ses snart igen!

Sista turnéveckan

Det börjar närma sig slutet för turnén av A Magic World och det återstår nu bara en helg på vägarna innan det blir ett par avslutningsveckor i Stockholm. Den här veckan kommer vi till Trollhättan, Karlshamn och Ystad. Missa inte chansen, boka biljetter nu innan det är för sent!

Påsklovsvecka i Göteborg

Nu är det bara ett par veckor kvar av turnén, men än är det inte riktigt slut. Den här veckan är det påsklov och det firar vi med en riktig påsklovsvecka i Göteborg. Det blir hela sex föreställningar under hela helgen så passa på att ta med barnen till A Magic World för en häftig show som passar lika bra för både stora och små. Låt er förundras tillsammans över Laberos otroliga illusioner som drar er med in i hans magiska värld!

Både torsdagen och fredagen är helt slutsålda, men det finns fortfarande lite biljetter kvar till lördag, söndag och måndag så passa på att boka nu innan de tar slut.

Mot Lidköping, Eksjö och Kristianstad

Det är måndag och det betyder ny vecka. Förra veckan var intensiv med fem föreställningar på fyra dagar, men vilka föreställningar det blev och vilken publik vi hade! Magiskt bra!!

Nu har vi några dagar ledigt innan det är dags att dra igång igen. Den här gången blir det först Lidköping som får besök på torsdag, Eksjö på fredag och avslutningsvis Kristianstad på lördag. Vi ses väl där?

Tack Norrland – nu mot sydligare breddgrader

Det blev en riktigt lyckad helg i kylan uppe i Norrland, tack alla som kom för bra drag i publiken. Nu väntar ett par dagar ledigt för att ladda upp inför ytterligare fem föreställningar, på lite sydligare breddgrader den här gången. På torsdag väntar Alingsås innan färden går vidare till Varberg på fredag. På lördag kör vi i Helsingborg och avslutningsvis blir det två föreställningar i Malmö på söndag.

Vi ses väl?